Bandtransporteur 2017-06-26T08:38:57+00:00

Bandtransporteur

Auto-tec is producent en leverancier van diverse transportbanden voor al uw bandtransporteurs. Onze transport- en procesbanden kunnen indien wenselijk worden geleverd in combinatie met diverse accessoires zoals meenemers, stuursnaren, morsranden etc..

Proces- en transportbanden voor food- en non-food

De proces- en transportbanden van Auto-tec worden uitgezocht op kwaliteit van diverse producenten. Onze banden voldoen aan de laatste richtlijnen volgens de FDA en EU normen voor voedsel veilig producere en de HACCP waardoor onze transportbanden kunnen worden gebruikt in processen waar hygiëne een belangrijke rol speelt. Waar nodig kunnen de banden worden voorzien van gesloten zijden om de groei van bacteriën en bandkanten te voorkomen. Naast de foodsector hebben wij tevens een uitgebreid assortiment proces- en transportbanden die kunnen worden ingezet in productie-/ transportlijnen in diverse non-foodmarkten zoals de verpakkingsindustrie, distributiecentra en agrarische-industrie.

Auto-tec heeft een 24 uurs service om eventuele stilstand van uw proces tot het minimum te beperken. Onze servicemonteurs zijn ervaren en hebben alle materialen en gereedschappen tot hun beschikking om eventuele montages of reparaties op locatie uit te voeren. Indien uw transportband aan vervanging toe is kunt u deze door ons laten inspecteren, de nieuwe band in laten meten en eventueel ter plaatse monteren en eindloos op de machine lassen.

Uw proces- en transportband specialist!

Als transportband specialist adviseert Auto-tec u graag met betrekking tot de keuze van de juiste transportband. Voor vrijwel elke bandtransporteur kunnen wij een geschikte transportband leveren. Afhankelijk van uw situatie kan het gebruikte materiaal worden aangepast op bijvoorbeeld hygiëne eisen of snelheidsvereisten worden gekozen. Indien gewenst kan uw band worden voorzien van diverse accessoires zoals meenemers, morsranden, golfranden of stuursnaren.

Voor technisch advies met betrekking tot een band voor uw bandtransporteur(s) bent u bij Auto-tec aan het juiste adres. Wij hebben ervaring in diverse sectoren, zo kunt u bij ons terecht voor transportbanden voor de foodindustrie. Daarnaast leveren wij tevens procesbanden voor non-food industrieën zoals de verpakkingsindustrie, distributiecentra en agrarische-industrie.

Diverse transportbanden en rondtransporteurs

Het assortiment van Auto-tec kenmerkt zich door een uitgebreid arsenaal aan bandtoepassingen. Wij produceren en leveren onder andere transportbanden en procesbanden van kunststof (PCV/PU) en siliconen . Daarnaast bestaat ons assortiment uit gaasbanden van polyester, PTFE en Kevlar die kunnen worden toegepast in diverse industriële processen. Daarnaast leveren wij verschillende bochtband transporteurs, welke worden gevoerd onder de merknaam Techmaveyor.

Auto-tec: uw transportbandspecialist!

Meer weten over transportbanden?

Wilt u meer informatie over een bandtransporteur of wilt u advies met betrekking tot de keuze van een juiste transportband voor uw specifieke situatie? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een e-mail!

Telefoon: +31(0)226 – 320 893
E-mail: info@auto-tec.nl

Direct contact opnemen
Over Auto-Tec
  • Volta bandtransporteur
  • Intern transport bochtband transporteurs
  • Transportband golfrand
  • Uienopvoerband

Waarom Auto-tec?

  • Zeer uitgebreid assortiment bandtransporteurs

  • Uitstekende produktkwaliteit

  • Korte levertijden.

  • 24-uurs service voor reparaties en montages.

  • Auto-tec is uw transportbandspecialist!