Over ons 2021-04-13T13:23:51+00:00

Over ons

Auto-tec Nederland B.V. is al sinds 1987 uw specialist op het gebied van proces- en transportbanden en aanverwante artikelen.

Met jarenlange ervaring in het confectioneren van transportbanden (diverse soorten kunststofbanden en gaasbanden) en met brede branche en product kennis zijn wij u graag van dienst. Wij leveren transportbandmateriaal van onder andere Derco, Chiorino, Volta en Habasit.

Met een zeer goed en compleet netwerk van producenten van de basis artikelen (meer dan 200 types transportband en accessoires) kunnen wij altijd maatwerk bieden voor uw specifieke product en toepassing.

En mocht er uit de standaard “winkel” iets niet geschikt zijn voor u……dan hebben wij de know-how en creativiteit om dan zelf met een oplossing te komen.

Onze productie is uitgerust met een modern en groeiend machinepark wat we blijven ontwikkelen. Voorzien van de productiemiddelen voor vrijwel elk denkbare accessoire voor transportbanden……diverse types stuursnaren, stuurstroken, morsranden, meenemers, golfranden etc.

Sinds 2006 produceren en leveren wij ook Techmaveyor rondbocht transporteurs (ook wel rondtransporteurs).

Van regulier seriewerk tot speciale uitdagingen……wij staan voor u klaar.

Kernbegrippen hierbij zijn: kwaliteit, flexibiliteit, service, oplossingsgerichtheid en specialisatie.

Contact

Onze klanten en partners