Bochtband transporteurs 2017-06-26T08:44:54+00:00

Bochtband transporteurs

Auto-tec voert met het merk Techmaveyor op dit moment 2 typen bochtband transporteurs (of ook wel rondtransporteurs genoemd). Hierbij gaat het om de R50D, en de R70D bochtband transporteurs die beide universeel toegepast kunnen worden als component in interne transportsystemen voor de zogenaamde lichte tot middelzware industrie.

Bochtband transporteurs worden vaak toegepast op plekken waar de lay-out technisch zorgt voor een beter logistiek verloop van het interne transport of inpassing van machines en systemen in de beschikbare ruimte. Transport over een band heeft als belangrijk voordeel dat de producten in de originele en ongestoorde productievolgorde blijven, wat meestal een voorwaarde is voor het geautomatiseerd behandelen of verpakken van producten.

Wat het verschil is tussen onze R50D bochtband transporteur en de R70D bochtband transporteur? De R50D is vooral geschikt voor zeer lichte toepassingen en heeft een kleiner bereik qua afmetingen. De R70D bochtband-transporteur is te gebruiken voor licht tot middel zware toepassingen en heeft een groter bereik in radius en bandbreedte. Wilt u meer informatie over een van onze producten? Neem dan contact op met een van onze transportspecialisten.

Onze bochtband transporteurs zijn toepasbaar voor:

  • Intern transport van (voedsel) producten.
  • Een maximale belasting van 35 tot 50 kg, afhankelijk van het type.
  • Hoeken variërend van 30° tot 180º.
  • Diverse opties als productgeleiding en specifieke oplossingen.

Algemene kenmerken Techmaveyor Bochtband transporteurs:

  • Degelijke, compacte constructie. Geschikt voor diverse toepassingen.
  • Hoge kwaliteit toegepaste onderdelen. Bijvoorbeeld Ina lagers, SEW aandrijving en….de rondkleden en rolbekleding ook uit eigen produktie!
  • Staal voorzien van poedercoating in gewenste RAL kleur of in RVS, frame werk AISI304.
  • Bedrijfszeker en concurrerende prijs/kwaliteit verhouding.
  • Minimale onderhoudskosten en meest voorkomende spare parts uit voorraad snel leverbaar.
  • Laag geluidsniveau: < 70 dB (kan bij hoge snelheid iets uitlopen)
Direct contact opnemen
Over Auto-tec
Bochtband-transporteurs-auto-tec
Intern transport door middel van bochtband-transporteurs
Techmaveyor Bochtband-transporteurs

Contact

Auto-tec Nederland B.V. te Broek op Langedijk is opgericht in 1987 en heeft zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van kunststof transport- en procesbanden. Wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan direct contact met ons op!

Telefoon: +31(0)226 – 320 893
Email: info@auto-tec.nl