Bandtransporteurs 2017-06-26T08:37:58+00:00

Bocht bandtransporteurs

Bandtransporteurs van Auto-tec zijn toepasbaar voor interne transport van producten (food of non-food). Onze systemen kunnen een maximale belasting van 50 kilo (Type R70D) dragen en hoeken kunnen variëren van 30 tot 180 graden. De Techmaveyor rondtransporteurs zijn ideaal voor onder andere verpakkingsprocessen, sorteer- en orderverzameltrajecten, land- en tuinbouw en voor de voedselverwerkende industrie.

Kenmerken Techmaveyor bandtransporteurs

  • Sterke en compacte constructie.
  • Gemaakt van staal met coating of volledig RVS 304.
  • Bedrijfszeker en laag geluidsniveau.
  • Lage onderhoudskosten en eenvoudig te reinigen.

R50D Bandtransporteur

De R50D rondtransporteur is geconstrueerd met een gesloten vlak glijbed. Het frame bestaat uit vierkant buisprofiel, is met stelvoeten in hoogte verstelbaar en middels bevestigingslippen gemonteerd aan de transporteur.

De transportband is voorzien van band geleide rollen gemonteerd aan de buitenradius van de band. Elke rollenset bestaat uit twee gelagerde wieltjes met een kunststof strip die de band inklemt. Dit waarborgt optimale bandgeleiding, laag geluidsniveau en minimaal onderhoud. De band is opgebouwd uit twee weefselinlagen en voorzien van een toplaag uit PU of PVC. De bandsegmenten zijn onderling verbonden door middel van vingerlassen. De conische aandrijf- en keerrol zijn beide gemonteerd met zelfstellende kogellagers. De aandrijfrol is bekleed met antislip materiaal voor een optimale tractie.

R50D-BandtransporteursSpecificaties R50D

Max. belasting: 35 kg
Max. buitenradius: 1.700 mm
Max. band breedte: 900 mm
Frame hoogte: standaard tot 1.100 mm
Hoogteverstelbaar: ± 50 mm

Bekijk hier alle specificaties van de R50D bandtransporteur.

R70D Bandtransporteur

De R70 rondtransporteur is geconstrueerd met een gesloten vlak glijbed. Het frame bestaat uit vierkant buisprofiel, is met stelvoeten in hoogte verstelbaar en middels bevestigingslippen gemonteerd aan de transporteur.

De transportband is voorzien van band geleiderollen, gemonteerd aan de buitenradius van de band. Elke rollenset bestaat uit twee gelagerde wieltjes met een kunststof strip die de band inklemt. Dit waarborgt optimale bandgeleiding, laag geluidsniveau en minimaal onderhoud. De band is opgebouwd uit twee weefselinlagen en voorzien van een toplaag uit PU of PVC. De bandsegmenten zijn degelijk verbonden door middel van vingerlassen. De conische aandrijf- en keerrol zijn beide gemonteerd met zelfstellende kogellagers. De aandrijfrol is bekleed met antislip materiaal voor een optimale tractie.

R70D-BochtbandtransporteurSpecificaties R70D

Max. belasting: 50 kg
Max. buitenradius: 2.200 mm
Max. band breedte: 1.400 mm
Frame hoogte: standaard tot 1.100 mm
Minimale bouwhoogte: 110 mm
Hoogteverstelbaar: ± 50 mm

Bekijk hier alle specificaties van de R70D bandtransporteur.

Direct contact opnemen
Over Auto-tec